Poul Krebs - Akustisk Kirketurné 2020

Torsdag d. 19. november 2020, kl. 20:00
Rise Kirke, Rise Bygade 19, 6230 Rødekro
325,00

Når Poul Krebs i november tager på turné  til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm, der går i opfyldelse - og om sine forventninger til turen siger sangeren selv: "Det er noget helt særligt for mig, at ta mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke!".

Turnéen i landets kirker betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.

Billetter kan købes online på musik.dk via dette link:

Dørene åbnes kl. 19.00.