Orienteringsmøde Menighedsrådsvalg

Tirsdag d. 9. juni 2020, kl. 19:00
Rise Bygade 23, 6230 Rødekro
Menighedsrådet

Offentligt orienteringsmøde om menighedsrådsvalget 2020.

Dagsorden for orienteringsmødet:

1. Velkomst ved menighedsrådet.
  2. Valg af dirigent.
  3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver.
  4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.
  5. Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget.
  6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, og orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.
  7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet.
  8. Foreløbigt overblik over, hvem der eventuelt er interesserede i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.

Orienteringsmødet er offentligt tilgængeligt, hvilket betyder, at alle interesserede har adgang til at deltage i mødet. Vi vil dog gerne have en forhåndtilkendegivelse fra jer, som gerne vil deltage. Tilmeldingen er ikke bindende og man kan altid komme til mødet, også uden forhåndtilkendegivelse.

Tilmelding kan ske her:https://forms.churchdesk.com/f...